Sistema-Gopren

Stability4cars levert en monteert het unieke veerstabiliteit systeem van Sistema-Gopren.

Sistema Gopren  is een gepatenteerd veerstabiliteit systeem welke bestaat uit een aantal unieke P.U elementen. Afhankelijk van het gewicht van de auto worden er 2 of 3 elementen tussen de middelste windingen van de spiraalveer gemonteerd. Plaatsing kan zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde. Afhankelijk van de situatie waarvoor de elementen uitkomst bieden.

Montagepunten in Nederland
Om te zorgen dat automobilisten in heel Nederland Sistema-Gopren kunnen laten monteren en advies kunnen krijgen is er een netwerk van 250 gecertificeerde autobedrijven. Kijk op de dealerlocator voor een montagepartner bij u in de buurt.

 

Voor de elementen wordt gebruik gemaakt van polyurethaan. Polyurethaan wordt veelal gebruikt in de rallysport en sportauto’s. De eigenschappen van dit materiaal zorgen voor lange levensduur, blijvende veerkracht en bestand tegen kou, warmte en droogte. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat de auto niet stug aanvoelt en dat dus het comfort van de auto niet veranderd ten opzicht van de situatie voor de montage.

Montagepunten in Europa
Stability4cars is continu bezig om het netwerk uit te breiden. In 2018 is gestart met Stability4cars België en Stability4cars Duitsland. Het is de bedoeling dat in beide landen dit jaar ruim 50 autobedrijven aangesloten worden die monteren en adviseren