Veilig en stabiel met de camper

Als u met de camper op pad gaat, is veiligheid en comfort tijdens de reis erg belangrijk. Omdat een camper incl. belading redelijk zwaar is zal de wegligging hierdoor sterk beïnvloed worden. Zeker de vering van de camper wordt op de proef gesteld en krijgt het zwaar te verduren! Om de wegligging te verbeteren is er Gopren, dé oplossing voor veilig en comfortabel reizen.

Door al het gewicht van de camper merkt u onderweg al snel dat de camper sterk duikt tijdens het remmen, en bij bochten overhelt. Verzwaarde veren, luchtveren of zwaardere schokdempers kunnen hier een (prijzige) oplossing voor zijn, maar het kan beter, goedkoper en sneller!

 

Sistema Gopren; de oplossing voor veilig en stabiel rijden

Wanneer u met de camper op reis gaat is onderweg kunnen ontspannen natuurlijk een must. Dit is één van de belangrijke redenen waarom Sistema Gopren is ontwikkeld. Deze kleine, maar zeer krachtige oplossing zorgt ervoor dat uw camper stabieler zal aanvoelen tijdens het rijden. Deze kleine toepassing tussen de windingen van de veer zorgt ervoor dat de camper tot wel 70% minder zal duiken bij het remmen en minder zal overhellen bij bochten en rotondes. Zo wordt bochten maken met campers een stuk comfortabeler en zal het remmer veiliger verlopen. Hierdoor voelt het niet alleen stabieler tijdens het rijden, maar verhoogt u ook uw eigen veiligheid op de weg.

Sistema Gopren wordt in slechts 30 minuten geplaatst en levert stabiliteit, veiligheid en een zorgeloze reis op. U voelt meteen het verschil!

Wilt u Sistema Gopren bestellen of meer informatie over het product? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Bekijk onze dealers

of vraag vrijblijvend informatie aan.