Veilig, stabiel en duurzaam rijden met uw bedrijfsauto

Bedrijfsauto’s worden vaak zwaarbeladen. Hierdoor wordt de vering op de proef gesteld en zal de auto aan de achterzijde doorzakken. Het plaatsten van verzwaarde veren of hulpveren is duur en levert ook nadelen op. De auto wordt namelijk stugger en verliest in belangrijke mate het comfort. Daarnaast zal de auto zonder belading stug en oncomfortabel aanvoelen. Krijgt u al ‘pijn’ in uw portemonnee en uw rug bij deze gedachte? Wij hebben een betere oplossing voor u.

Het is belangrijk dat een bedrijfsauto veilig te gebruiken is, stabiel rijdt en duurzaam is. Er zijn verschillende (dure) aanpassingen te verkrijgen, maar de échte oplossing is eenvoudiger dan u denkt. GoPren zorgt er namelijk voor dat uw bedrijfsauto stabieler rijdt en dat de onderzijde van uw auto het wegdek niet raakt bij verkeersdrempels of oneffenheden in het wegdek. Dus ook uw schadelast neemt af. Hoe? U ontdekt het hieronder.

 

GoPren bepaald de wegligging

In plaats van het monteren van verzwaarde veren of hulpveren, bestaat er een toepassing die u deze dure aanpassing kan besparen en effectiever werkt. GoPren wordt tussen de windingen van de veren geplaatst en dempt daarmee beweging van de veer in alle situaties. Hierdoor voelt een rit in de bedrijfswagen comfortabeler en stabieler aan, ook als u zwaarbeladen bent. Het verhoogd niet het maximale laadgewicht, maar het biedt een krachtige en voelbare ondersteuning tijdens het rijden.

Dit is niet alleen gunstig voor de inzittende, maar ook voor de portemonnee. Dankzij de montage van GoPren zullen bandslijtage en bandvervorming positief worden beïnvloed. Hierdoor hoeft u dus minder vaak de banden te vervangen. Zo heeft u niet alleen een hele comfortabele oplossing gevonden, maar ook een hele duurzame.

Als u meer informatie over GoPren wilt ontvangen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen en als u een afspraak wilt maken voor een montage vult u dan het bestelformulier in en u wordt gebeld door een van onze dealers. 

Bekijk onze dealers

of vraag vrijblijvend informatie aan.