Veilig op weg met uw auto

Ook al bent u het zich niet altijd bewust, uw auto kan in veel situaties wel een extra stukje veiligheid en stabiliteit gebruiken. Hierbij kennen we een aantal factoren in het bijzonder.

Belading – in de auto of achter de auto

Stabiliteit – gedrag van de auto bij wind, bochten, rotondes.

Bandenslijtage en vervorming – de slijtage van banden en de vervorming

Uw auto zal door belading in- op of achter de auto (caravan, fietsendrager, dakkoffer) anders reageren dan een lege auto, denk alleen maar aan het gedrag bij oneffenheden in het wegdek of bij verkeersdrempels. Schade aan de onderzijde van uw auto kan leiden tot hoge reparatiekosten. En dan nog maar te zwijgen over veiligheid op de weg. Dé oplossing is in 25 minuten gemonteerd bij een van onze dealers.

Een aantal automerken hebben een soepele vering toegepast wat erg fijn is voor het comfort in de auto. Dit voordeel kent ook een nadeel. Dit merkt u bij bochten, verkeersdrempels, rotondes, wind waardoor de auto minder stabiel aanvoelt en meer zal overhellen en duiken bij remmen. Dit gedrag kan de veiligheid sterk beïnvloeden en wij adviseren u graag over ons product: Gopren 

De stand van het wiel op het wegdek kan in een aantal gevallen zorgen voor een onregelmatige slijtage of een verhoogde slijtage. Dit zal de levensduur sterk beïnvloeden en zorgt voor voortijdig vervangen van de banden. Naast de veiligheid voor u en uw inzittenden is de besparing dus een plezierig voordeel. Dus laat Gopren monteren en tel uit je winst! 

Dit alles is heel eenvoudig op te lossen, als u Gopren laat monteren. Met deze kleine maar krachtige toepassing kunt u zonder zorgen veilig autorijden in alle situaties. Hoe? Ontdek het hieronder.

Onze dealers zijn gecertificeerd om Gopren te monteren en zullen aan de hand van de gewenste situatie Gopren monteren en uw auto veiliger en stabieler maken. Uw comfort wordt niet aangetast. Dus geen stugge vering en uw auto staat niet ‘hoger’ op de veren. Onze garantie gaat wel heel ver… niet goed geld terug als u niet tevreden bent met het resultaat.

Wilt u de Gopren bestellen of wilt u meer informatie over dit product? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Bekijk onze dealers

of vraag vrijblijvend informatie aan.